Matte och jag vill ha en egen ö


Här är mäklarens annons. Kan vi köpa några trisslotter, matte?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte och jag vill ha en egen ö”

  1. Hm, en egen ö… Det har ju fördelar, man kan jam (m)a hur högt man vill utan att grannarna klagar… Och slipper inkräktare på sitt område… Men det finns en stor nackdel: Vattnet. Tanken på att vara helt omringad av detta element är inte så lustig.
    Men som jamat, det finns fördelar. Vi kanske kan lägga ihop? Om alla köper var sin Trisslott eller nåt *grubblar”
    Tassklappar

  2. Ja, tänk vad härligt, kunna springa runt på fri tass utan att behöva oroa sej för bilar eller elaka människor!
    Yes! Trisslotter får det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *