Status

/\„,„./\ Jag sätter denna katt som status för att
..( =’;’= ) nu är det vår & katterna fått vårkänslor…
/*♥♥*\ Kastrera era katter så slipper vi
..(.|.|.|.|.) övergivna sommarkatter till hösten!

Den här fina katten har jag fått av vännerna  Sven och Signe. Tydligen används den som status-nånting på FaceBook. Och eftersom jag inte är FaceBookKatt så säger det mig inte så mycket. Jag lägger upp kissen så här på min blogg istället – det går väl också?

Så vill jag jama ett innerligt SpecialTack till Sven och Signe som betalade auktionspengen och lite extra nu senast… *bugar djupt* – det är alltid väldigt välkommet i ett kathems kassa!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Status”

 1. : ) Vi har med det som vår status : ) Tack Wikki för att du gör ett så bra jobb för oss alla katter! Hoppas hoppas smurfen mår bättre snart. Han ser så go ut!

  NosPuss från Sven och Signe

  1. Mjau, man försöker hjälpa till i alla fall!
   Idag Tassar jag iväg ”min del” av ert auktionspaket, och Klosterkatterna skickar den fina boken i början av nästa vecka! Vi har INTE glömt er!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *