Kunskapspriset – det vore något?!!!

Från Klosterkatterna har jag fått följande uppdrag:
Wikki, ta omedelbart och klistra in den här i din blogg:

 

Din Stora Matte är nämligen nominerad till Kunskapspriset (som handhas av Nationalencyklopedin och beskyddas av kronprinsessan)…
Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte

Detta var ju något till överraskning! Jag vet inte vad de har jamat till nomineringsjuryn, mer än vad Imma säger i Klosterkattsbloggen men jag gissar på att det har något samband med Wikki-bloggen och vårt gemensamma arbete för att ändra katternas status i samhället, och framför allt de hemlösa katternas! Det är verkligen VIKTIG kunskap att föra vidare: Att ALLA katter har rätt att få leva och det är människornas ANSVAR att hjälpa till så att det blir så!

PS. Stora matte känner sig mycket mycket hedrad av denna nominering!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Kunskapspriset – det vore något?!!!”

  1. Ni gissar alldeles rätt – nomineringen grundar sig på det fankattiska och viktiga arbetet Stora (och Lilla) matte gör både via Wikki-bloggen och genom samtal, engagemang, aktiviteter, närvaro, insändare m.m. för att driva dessa viktiga kattfrågor. Mycket av nomineringen har med oförtröttligheten och hoppet att göra – att mattarna aldrig ger upp trots att det ofta måste kännas övermänskligt tungt och jobbigt. Det tar ju liksom aldrig slut… men just därför får man heller aldrig ge upp! Kunskapspriset handlar om just detta att sprida kunskap – att få folk att förstå och ta till sig vad man säger…

    Tass från Imma, taleskatt för klosterkatterna.

    1. Mjau, så sant som Imma säger: Vi får aldrig ge upp! Våra kattvänner där ute i sommarSverige behöver våra röster! Stöd Ditt Lokala Katthem! Gör det idag!
      TassKram Wikki

  2. Du vore verkligen en värdig vinnare Wikki. Få jobbar så hårt som du för att katter ska få det bättre. Det är många små kissar som har dig att tacka för att de fått ett bra liv, och fler kommer att få det tack vare dig, det är jag övertygad om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *