Det är ni som gör underverken!

Idag ligger jag och darrar lite grann. Jag vill ju att rätt ska vara rätt!

Det kommer så mycket beröm och lovord om så storslagna saker jag och mattarna gör – men jag vill verkligen inte ta äran från alla er som faktiskt är de som gör de verkligt Stora Sakerna när det gäller att hjälpa hemlösa katter! Jag, lilla Wikki, är bara en kanal, ett redskap i SkaparKattens Tass! Jag gömmer nosen lite blygt…

Idag har det kommit in slantar till Smurfen från bloggvänner igen, och kärleken till en sliten kattlufs berör oss djupt. Men det är ni som ger så generöst som ska ha berömmet, inte jag!

Och jag får bilder på underbara ulltussar från Livbojen, de mammalösa knattarna som hunden Gizmo tagit hand om… Evelina gör ett  kanonjobb med att pyssla om de små… Det gänget ska ha uppskattningen!

Jag ser på många av alla katthemmens sidor mängder av dagliga aktiviteter med hängivna medarbetare som skyndar till kattungars och kattmammors räddning, ser famnar som öppnas för värnlösa och rädda, sjuka och skadade, hemlösa katter! Själv är jag inte där – jag är bara ombud, räcker ut Tassen och jamar ”Stöd Ditt Lokala Katthem!”

På Örebro katthem är det Anna, Leena, Sandra, Josse och många andra som åker tur efter tur med katter till veterinären, hämtar akuta räddningsfall i konstiga situationer, det är de som klappar, tröstar, lockar, lirkar… Som blir rivna, som tvättar kattkiss, som matar, som bär… Det är Kicki som tillbringar oräkneliga timmar i telefon för att ha koll på var alla jourhem och deras katter finns, det är Gittan och hennes stab på katthemmet som gör det dagliga gråa slitet med städning, matning och omsorg till väntande missar. Det är hela styrelsen, kontaktpersoner och volontärer som bidrar med handkraft och tid. Jag borde i rättvisans namn rabbla upp mångfalt fler hjälpande händer – de oumbärliga och räddande änglar utan vilka hundratals missar varje år skulle förbli hemlösa…

Dessa änglar finns i, på och omkring alla katthem och katthjälpsorganisationer. Det är de som är hjältarna, inte jag. Jag är bara en katt som spinner lite lite grann trådar så att hjälp hittar fram till de behövande. Det är inte så stor sak!!! Men det är ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så roligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Det är ni som gör underverken!”

 1. Mjaaa,men du Wikki är en otrolig viktig tass i allt detta tillsammans med eldsjälar mfl …
  Beundrar Er alla & ger Kraaaaaaaaaam!!!
  Här stödjer vi vårt lokala eller i närhetstass samt lite cancerfond mm mm!!

  Stor ♥-lig Tass till dig Go Wikki &…
  Du Nu är Annmi back in blogg 😉

 2. Hej. Klart du ska ha cred för att du så målande berättar om alla ömmande fall, t ex nuvarande kattlufsen Smurfen!

  1. Tack vännen! Men jag försöker ihärdigt att inte bli som en pur ballong av stolthet – de spricker så lätt… *fniss*
   TassKram Wikki

 3. Vi blev väldigt upprörda över inlägget från Scooby-Doo igår så vi fann oss inte riktigt. När vi varit upprörda färdigt så kom vi fram till att det är en avundsjuk och liten människa som inte har förstått så mycket.
  Vi läste alla kommentarer och kan bara instämma i deras jam. Wikki du är fankattisk, dels med vad du själv gör, hur du inspirerar andra och ditt stora hjärta. Tillsammans kan vi!
  Nosbuff

 4. …/„,„./ Jag sätter denna katt som status för att
  ..( =’;’= ) nu är det vår & katterna fått vårkänslor…
  …/*♥♥* Kastrera era katter så slipper vi
  ..(.|.|.|.|.) övergivna sommarkatter till hösten!

  Det är vad några av våra vänner som sätter som status på facebook denna veckan : ) Alla ni gör ett otroligt jobb Wikki!

  NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *