Knäcken går sina egna vägar

Visbykatten Knäcken har mutat in Stora Torget som sitt revir, och hade nog inte alls tänkt flytta till landet. Men dit var det på vippen att han kom, efter att ha lämnats in på Gotlands katthem i Follingbo av några hjälpsamma personer, som inte kände till att denna herre, som gärna tar sig en tupplur på elskåpet intill uttagsautomaten vid Torgkassen, hälsar på vid Masters uteservering, eller sitter på bänken utanför Rosengården, faktiskt bor och är hemtam just där i stadsmiljön… Knäcken använder nämligen sin ynkligaste uppsynför att om möjligt tigga till sig godbitar av ömkande turister…
Du kan läsa hela berättelsen i Gotlands Nyheter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Knäcken går sina egna vägar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *