Ursäkta! Jag glömde auktionen…

Förlåt! Hur kunde jag glömma nåt så viktigt? Matte och Stora matte virrade runt här med alla Loppislådor och det skulle skyltas i fredags utmed vägen, det skulle fixas med bord och tält och vid min svans jag vet inte vad allt! Så jag blev så förvirrad att jag GLÖMDE avsluta den jätteviktiga auktionen…. Å vad jag skäms!!! (Det blev inte bättre igår när de stack iväg tidigt för att sedan vara borta hela dagen och jag fick ansvaret att vakta husse – han är i behov av övervakning på helgerna, när han är trött efter jobbveckan!)

För det första, tack alla kattvänner för alla fina bud! Och tack till alla som räckt ut hjälpande tassar till oss, till Smurfen och till Örebro Katthem! Det är välkommet, uppskattat och mycket mycket välkommet med vartenda litet bidrag, stort som smått! Ödmjukt tack!

För det andra, auktionen skulle alltså ha avslutats i fredags kl 21 och det blir ju så att jag får tassa beslutet att eftersom mina kattvänner Sven och Signe lagt det toppbud som just vid den tidpunkten inte bjudits över, nämligen 1000 kr, så är det också de som vunnit auktionen! Grattis!!! *svansdans* Jag tackar och bugar och vet att dessa slantar kommer att behövas när Smurfens vård ska betalas…

Nu ska jag klura på en jättebra idé om nytt sätt att ha Wikki-auktion som matte kommit på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ursäkta! Jag glömde auktionen…”

    1. Mjau, nu ska vi bara försöka ordna så att vinstpaketet går iväg! Det ligger kvar på skrivbordet under det att vi joxar med så mycket annat… *suck*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *