Måla en katt!

Här är ett totalt icke intelligens- eller kompetenskrävande ”spel” som låter dig måla en söt katt-tavla:

Vissa dagar orkar man ju bara inte TÄNKA!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Måla en katt!”

  1. Åh! Det där hade jag lätt kunnat fastna med hela natten ^^
    Nu fastnade jag dock iofs med min smyckesremake . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *