Man tar vad man har…


Ibland får Stora mattes skaparlust märkliga uttryck. Som i morse, när hon skulle kasta en massa gammalt skräp på eldningshögen… Det som var aldrig använda extrahyllor till ett gammalt badrumsskåp som ingen vet var det finns – det blev ju kanon att måla på!

”Ett hem utan katt är bara ett hus!” står det nedanför porträttet av Ville. ”Mjau det blev inte särskilt likt mig!” suckar Ville. ”Jag är ju inte vit på nosen?! Det är så man kan svimma?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Man tar vad man har…”

  1. Vi tycker att det är en jättefin tavla! Och det liknar Ville lite – t ex om han slickat i sig grädde eller nåt och det fastnat på nosen, så skulle det vara precis likt!! Vi tycker att Stora Matte är jamarns skicklig!

    nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
    Maurice & Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *