Klosterkatterna hälsar!

Om ni precis som jag tyckt att det varit lite oroväckande tyst från våra vänner katterna i Otterbäcken och de knappt hörts av efter den roliga träffen hos Sippo, så kan jag lugna er och trösta er med att abbemissan Imma, säkerhetskatten Conny och alla postulanterna hos Klosterkatterna, samt deras matte och gammelmatte mår alldeles utmärkt och har det så bra i majsolen!

Det är bara det att någon bestämmar-människa tyckte att det passade att stänga av deras telefoni och bredband! Vi vet ju att Klosterkattsmattarna är hederliga, ärliga och rättskaffens människor, som verkligen kämpar för att få sina slantar att räcka till alla utgifter, men ibland vill det sig inte riktigt – och då bad de att få anstånd med just den räkningen och blev lovade det också. Men någon längre bort i ledet stängde av det ändå…

Så därför hälsar Klosterkatterna på detta sätt till alla vänner och hoppas kunna vara tillbaka på bloggen så snart det går – och önskar alla fortsatt skön helg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Klosterkatterna hälsar!”

  1. Mjau, det är nog fler som undrat, så vi är glada att ha fått besked! *kurr*
   TassKram Wikki

 1. Vi håller alla tassar och tummar så hårt vi kan för att Klosterkatterna snart ska vara med oss igen. Konstigt att de stängde av när de hade bett om anstånd. Det är ju precis vad alla företag och myndigheter alltid säger att man ska göra, så de gjorde ju allting ”by the book”. Det är så typiskt…
  Vi lånade lite vimmelbilder från festen och visade på vår blogg – åh vad vi önskar att vi hade kunnat vara med!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, jag önskar jag också kunnat delta – men styrelsemöte i katthemmet var viktigare, sa mattarna. Träffar kan man hitta på nya igen!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, de där fina kommentarsfinesserna är inte alltid så väl fungerande! *suck*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *