”Oregelbunden aktivitet”

Mjau, jag fick just ett mail från PayPal att de upptäckt ”oregelbunden aktivitet” på mitt konto hos dem. Vilket är högst märkligt, eftersom jag inte har något?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “”Oregelbunden aktivitet””

 1. Inleddes mailet med ditt namn? Om inte är det spam.
  PayPal har som standard att alltid skriva kontoägarens namn först i mailet och ämnesraden om det kommer från adressen PayPal. När de skickar ut från service@intl.paypal.com så står kontoägarens namn alltid inne i mailet, ”Hello xx xx”. Sedan avslutas de mailen alltid med att man inte ska svara på mailet o att man ska logga in på sitt konto om man vill göra ändringar. Inget om att man måste göra si eller så. ^^

  1. Mjau vilken tydlig och bra information om hur det SKA vara om allt är rätt. Mitt mail åkte direkt i spamkorgen och spärrade avsändaren. NosPuss Wikki

  1. Mjau det kan ju bero på att ni har RIKTIGT PayPal medan jag inte har nåt alls utan har fått bluffmail! Knasigt! NosPuss Wikki

 2. Mjau, vi vill varna för att det just nu florerar en massa lurendrejarmail i den stilen. Klicka inte på länkar och svara inte på eventuella frågor!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, vi har fattat att det där bara är bluff! Det känns inte särskilt seriöst när det är nån som utger sig för att vara PayPal och sedan har en hotmailadress… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *