Lite kattprylar…

Hoppsan, jag har varit så upptagen av att lapa lantluft och äta grönt gräs, att jag glömt bevaka kattprylmarknaden… Som ständigt förändras! Så här kommer lite gammalt, lite nytt:
Snuttesöt rullhållare från Happy Store
Dundergullig katt-handdocka från Ikea! Har bra busfaktor!
Och KattPrylar har rea på sina charmiga kassar och mycket annat! NosPuss till Marina!

Från SuperCat kommer en liten värmekudde fylld med bovete – bara att köra i mikron och perfekt att ha till att värma upp en frusen kisse eller stödvärme till små kattungar!
Den kan säkert värma en och annan urrig matte eller husse också! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lite kattprylar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *