Jobbardags för Wikki

Mjau, nu börjar matte och Stora matte att leta i skåp och vrår efter saker att ha till Örebro Katthems lotteribord som ska vara på NERKs fina kattutställning på Conventum Arena i Örebro den 4-5 juni!

Det har blivit tradition att Katthemmet är med där och med lotteri och bössor skramlar vi in pengar till katthemsverksamheten. Så är du i Örebrotrakten dessa datum, skriv in i almanackan att du ska hälsa på!

Och vill du skänka något som vi kan lägga på lotteribordet, hör av dig till mig på mailen bloggkatten@hotmail.com – allt mottages med stor TassTacksamhet!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jobbardags för Wikki”

  1. Mjau, det har kommit! Ser jättespännande ut – verkligen en fin sak! Tas tacksamt emot! NosPuss Wikki

   1. Mejla bara tillbaks om hur du vill göra med det, så fixar vår Matte det.
    Hade ju varit kul att se någon riktigt van sel-gångare använda det ngn gång.

 1. Mjau, jag vill också vara där, men jag blir hemma själv om matte åket till Örebro. Hon har inte bestämt sig än. Det kommer bli en kattutställning i Karlstad Forshaga i juli har vi hört, hoppas att det stämmer, kurr kurr.
  Mjaumen man vet aldrig, ni kanske träffar matte 4 eller 5 juni.
  Ha en fin dag på er alla, NosPuss! 🙂

  1. Det märker vi nog! Stora matte och matte kommer i alla fall att vara där! Och Wikki FlatCat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *