Datorstrul – kommer bara in på bloggen ibland?

Morr & Mutter – jag trillar ur bloggen och får en feltext ”Webbsida kan inte visas” är jag försöker öppna http://metrobloggen.se/wikipedia, eller ”Fel vid sidhämtning” och ”Servern på metrobloggen.se svarar inte” – det känns inget vidare eftersom den här bloggplattformen hittills fungerat så prickfritt!

Nå jam, jag sätter mig en stund i solen på balkongen istället och hoppas att SupportKatten Patrik snart kommer till undsättning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Datorstrul – kommer bara in på bloggen ibland?”

 1. Vi kommer inte heller in sen igår om man försöker gå till din startsida. Nu kom jag däremot på att om man går in från nån av våra kompisars bloggar som har länkning till ditt senaste inlägg, då kommer man in om man klickar på den länken som är till själva inlägget.
  Hoppas det löser sig!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, det är så dumt! Och jag ser också att på flera bloggar som länkar till mitt senaste inlägg så är det inte uppdaterat heller. Plus att alla kommentarer jag får ser ut att komma från samma IP-nummer – även mina egna svarskommentarer… Jätteskumt!
   Nu är det felanmält på 2 ställen, så får vi se hur det går! *suck*
   TassKram Wikki

 2. Jamar som Alice: länken till startsidan funkar ej, däremot länken till inläggets namn. Helkonstigt. Har gjort om länkningen i min blogglista flera gånger och kopierar adressen från din startsida: http://metrobloggen.se/wikipedia

  Vad som händer när den länken klickas på, är att GoogleChrome försöker öppna adressen http://metrobloggen.se:8200/wikipedia och det funkar förstås inte. Visst, jag går in och raderar bort kolon och siffror i adressen och hamnar rätt, men vad sjutton är det för elak vätte som sitter i datorn och knappar in de där extra tecknen? Hoppas att allt fixar sig snart.

  /Stationskattmatte

  1. Usch då det verkar allså som ett större fel än hos mig! *morrhårsdarr*
   TassKram Wikki

 3. Det verkar inte bara vara din blogg, kommer inte in på 2 andra heller som är före detta metrobloggar som blivit flyttade. En klen tröst kanske, men det kan vara skönt att veta att du inte är ensam….
  *tröstnosbuffar*

 4. Precis! Vi hade megaproblem att komma in…tills det gick att komma in på en speciell post…sen funkade det! Matte försökte också gå in via WordPress direkt men tji fick hon!

  Muttrar lite

  Indra

 5. Hej Wikki.

  Jag har också problem att hitta din sida. Det verkar som adressen till startsidan (ibland?) inte hittas? Det var bra att Mjurre äter lite igen. Jag hoppas han får en skön sommar.Hur mår långhåriga Danny som hittades på en bensinmack med kraftigt inflamerade ögon? Hälsningar Sussie.

  1. Mjau, det är så irriterande! Jag hoppas supporten ingriper snart! NosPuss Wikki
   PS: Jag får forska om Danny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *