Skriv på protestlistan för Backakatterna!


Göteborgs Katthjälp söker svaret på frågan… Läs mer på deras Backakatternasida här och skriv under protestlistan här! Svaret borde vara enkelt för en rätt tänkande människa!!! Hjälp till att höja Tassen för en bättre tillvaro för Backakatterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Skriv på protestlistan för Backakatterna!”

  1. Mjau, tårar rann längs min nos när jag läste. Och så här är det dessvärre på fler platser. Så stöd ditt lokala Katthem, säger jag åt alla. Och det vet jag ju att ni gör, Nea!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, man kan alltid göra något – det är bara att höra av sig till Katthjälpen – och om inte annat kan man ju skriva på proTASStlistan!
   NosPuss Wikki

 1. Har skrivit på listan. Klarade inte av läsa klart berättelserna . . . *torkar tårar o kryper upp i sängen med Madame*

  1. Bra – ju fler vi är som skriver under, så hoppas jag att det ska påverka!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, varför är världen/Sverige så?!! Jag trodde det fanns bättre tänk i folks hjärtan – men tydligen inte…. *morrhårsdarr*
   TassKram Wikki

 2. *snyft uuhu sniff*…. Små fina vänner, detta öde som drabbat er Hisingsbackas Backakisar!!! Vi och matte har skrivit på. Finns en påminnelse med länk i Kattkommando Syds gästbok också! Tassakramar och de allra varmaste och bästa önskningar till Backakisarna

  1. Mjau, jag hoppas att kissarna får den hjälp de borde ha fått för länge sedan! *buff*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *