Hurra för våran Sören HitteKatt!

På Dackekattens utställning i Eksjö igår knep vår favorit Sören Hittekatten Fernström ett BIS igen! Hurrjam hurrjam hurrjam!!!

Och idag hejar vi på min vän prinsessan Indra, som också tävlar i Eksjö!!!

Lycka till alla missar! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hurra för våran Sören HitteKatt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *