Stöd katten Liljas auktioner!

Söta Lilja på Södertälje Katthem har startat tre stycken auktioner – samtidigt! Det är tufft minsann, jag brukar lagom klara av en i taget… Men, kära bloggvänner, alla ni som brukar hitta mina auktioner, jag hoppas ni vill vinka till ett TassBud på Liljas fina saker också!

Pengarna för auktionerna ska så klart gå till mat, mediciner och allt annat som Södertälje Katthems missar behöver. Och eftersom jag vet att man tar väldigt väl hand om alla slags behövande katter där, så puffar jag *buff buff buff* för detta!

Jag säger som alltid:

Stöd Ditt Lokala Katthem!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *