Hemma på balkongen igen…

Hoppsan, det blev hemresa lite i förtid, för matte och husse fick jobb-uppdrag över torsdag-fredag-lördag. Och tänk, vi älskar Landet, men det är helt OK att komma hem!

Nova sover högst upp i KlösTrädets översta korg, och jag har intagit ryggstödet på mattes mjuka mysiga fåtölj i vardagsrummet… Det här är ändå vårt Egna Hemma!!! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hemma på balkongen igen…”

    1. Mjau, det har varit en verkligt speciell Påsk på Landet, vi har njutit 100% och mått så gott! Landetkatterna är så snälla och delar med sig av allt – t o m det bästa mus-ställena! *spinner*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *