Kattmys i en lejonpark

Lejonungarna Noam och Tom är 6 månader. De finns på Seaview Lion Park i Port Elizabeth i Sydafrika. Parken består av 120 hektar bush, idealisk för lejonen och de många andra kattdjur som finns där. Här är deras morgonmys:
httpv://www.youtube.com/watch?v=HdPZqW7Z_9A
Ganska likt oss vanliga huskatters mys om än i större format, eller hur?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattmys i en lejonpark”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *