Livet på Landet – morgoninspektion!


Först gör vi morgoninspektion vid poolen. Den är fortfarande vintertäckt med en stadigt fastsatt presenning. Men den roligaste biten är faktiskt där vi katter kan smyga in under pooldäcket och kika efter spännande saker, som ingen människa kommer åt!
Så i den tidiga solen tar vi ”bergsbestigning nr 1” på den jättehög med ris och skräp som samlats för en framtida eldningsprocedur – vi måste ju se till att det inte är några möss i högen om den ska eldas sen! Härifrån ser man ända bort till kyrkan!


Den där kyrkan ser jag väl här nerifrån ändå?! tycker Nova.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Livet på Landet – morgoninspektion!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *