Livet på Landet – utedass!


Här är det bergsbestigning nr 2 – kolla, Nova, vilken jättehög med toasand!
Katterna på Landet har verkligen lyxigt med så stort utedass!?
Du, det är liksom duo-toa också? Varsin kulle att gräva i liksom! Vilken vill du ha?
Mjau, jag tassar den högra högen, så får du tassa den vänstra, okej?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Livet på Landet – utedass!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *