PåskÄgg i natten

Tack alla kära vänner som skickat påskhälsningar och kommentarer!

Mjau, jag skyller på att husse och matte varit borta JÄÄÄÄÄTTElänge på påskmiddag med släkten i det där Västerås, och jag är inte så TassVan vid Landet-datorn (Ett gammalt tröskverk, suckar matte) att jag hunnit svara och visa allt! Så det kommer i morgon!
(Men den här godiskorgen har Pip och Murre tassat över!
Kurr och Tack!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *