Enda sortens godtagbara sommarkatter!

Det finns faktiskt kvalitetstassade* och godkända sommarkatter! De här små kattungarna:

Hanna ”Kattching” som gör dessa störtsköna katter i vackra retrotyger är en äkta kattvän, och skulle inte släppa ifrån sig någon annan sorts sommarkatt än den i vackert blommigt tyg!

Katterna sys barnsäkra med dragsäkra ögon och är stoppade med mjuk vadd. Vill du ha en speciell kisse så kan det finnas chans att Hanna tar emot beställning också!

*Hanna var faktiskt gullig och gjorde två katter till mig vid jul 2009 som auktionerades ut och gav en fin peng till Örebro Katthem. Så därför kan jag intyga kvalitén på hantverket, förlåt, tassverket!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Enda sortens godtagbara sommarkatter!”

 1. Visst är de sommarkatterna underbara!! Min matte blev så uppspelt av de vackra katterna! =)
  Vad härligt att du varit i kontakt med Hanna tidigare och vad underbart att hon gett dig katter att lotta ut förut! DET har matte missat…
  Mjau från oss! >^..^<

  1. Mjau, det var ju ganska länge sedan – Hanna fick lite tyg av Stora matte också, som jag hoppas gick att ha till nåt…
   Hm – nu gav ni mig bra idéer om tyg förresten! *skuttar iväg*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *