Amerikanske Max hade ÄnglaKattVakt?

Varning läskiga bilder!

SkaparKatten höll verkligen ut tassen… Det var i tisdags som 3-åriga katten Max kom hem till sin familj, efter att ha varit borta i två dagar, i ett minst sagt chockerande tillstånd:

Reuters berättar ”According to the owners, the cat had been missing for two days and when they opened their front door the cat came in. That’s when the owners, much to their shock, saw an arrow sticking out of the cat’s head. The cat was acting normally, eating normally. It almost looked like one of those fake arrows.”

Max kördes kvickt till djursjukhus där pilen – som lyckligtvis inte skadat hjärnan – snabbt opererades bort.

Familjen har nu beslutat att Max ska få bli innekatt och lämna sitt ganska äventyrliga utomhusliv – ett beslut som är måttligt populärt enligt Max!

Hoppas att polisen – en utredare jobbar HELTID* med fallet – tar fast djurplågaren som skjutit pilen! Morr morr morr!

*Jag skulle verkligen vilja se svensk polis ge fall av kattmisshandel samma resurser och betydelse!!!!

(Tack Alice för artikeltipset!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Amerikanske Max hade ÄnglaKattVakt?”

 1. Ja deras djurpoliser är ett föredömme! Hoppas det går åt det hållet här också. Det är en god början i Stockholm, men det behövs resurser och många poliser i hela landet!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, jag kan erbjuda mig att träna upp ett gäng kattpoliser i min hemtrakt! Sure! TassKram Wikki

  1. Mjau, det värsta var att sedan googlade jag på bilder med sökorden arrow+cat och ryyyys vilka hemska bilder jag fick se…. Det finns många djurplågare!
   NosPuss Wikki

 2. Wilhelm Thell ? Se till att äpplet är felpacerat och skjut.På den som gjorde detta mot kisse.
  Nalle

  1. Mjau, kanske det är OK att skjuta prick med pil – om man heter Tell. Annars bör man låta bli!?!
   (Det måste ha varit ett päron?!) *suck*
   TassKram Wikki

 3. Nu blev vi förtvivlade, alla sju katter och två mattar… så fasansfullt att skjuta pil på en stackars liten katt! *gråter* En välsignelse var det ju dock att han inte fick några allvarliga men, och när han nu blir innekatt skall han förhoppningsvis slippa ondskefullt folk i fortsättningen. Man blir så… ja, som klosterkatt använder jag ju inte kraftuttryck, men du förstår vad jag menar.

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, vi ska vara rädda om våra medmissar – och i den bästa av världar ska ingen levande varelse träffas av pilar eller något annat vapen… *suck*
   NosPuss Wikki

 4. Nu morrar matte och jag i kapp, viblir så arga och ledsna när man inser hur mycket meningslös ondska det finns. Vi hoppas också att de svenska djurpoliserna ska få verklig makt och inte bara bli ett alibi för myndigheterna, utan möjlighet att sätta kraft bakom orden.
  Vilken fin layout du har fått på bloggen!
  Tassklappar

  1. Mjau men jag tror att det finns en motvikt mot världens ondska – och det är dess godska, för att använda ett gammalt Blandarenuttryck!
   Tack för kattplimangen om layouten – det är inte klart än!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *