Årets Första Påskkort!

Mjau, jag är så stolt! Jag och Nova har fått ett jättetjusigt påskkort från Jippi, Mynta, Goe och deras snälla flitiga matte, se så vackert:

Å vad jag önskar att jag kunde tassa lika fint!

Men för mig blir det mest ungefär som för Landet-katten Tanja, som ofrivilligt hjälpte till när Stora matte satt och finputsade på Max & Måns tavla igår kväll. Tanja lyckades sätta en baktass rätt i den vita färgen på paletten, och lämnade sedan vita tassavtryck på skrivbordet, på böcker, skrivbordspallen och golvet, innan hon blev infångad och tasstvättad… Ni kan ju gissa att det suckades lite…!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Årets Första Påskkort!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *