Å en härlig dag!

Skönt att ha husse hemma, leka på balkongen med Nova och bara må gott – men nu längtar jag så efter att matte ska komma hem från jobbet! Det är hennes famn jag är tryggast i!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Å en härlig dag!”

  1. Om matte orkar… Hon brukar inte vara hemma förrän vid niotiden och det hon förmår då är äta-gosa lite-sova. Efter att ha stått i elva timmar är hon lite ömfotad. Så jag ska ge henne min bästa spinnhelaing och kurrmassage!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau och så är det extra fint om en svart och vit kisse har en röd ”lillasyster” säger Nova!
   TassKram Wikki

  1. Mjau nu får ni väl hålla i hussar och mattar ordentligt så de håller sig hemma! *fniss*
   TassKram Wikki

 1. Jag gillar din blick på bilden. Den filosofiska katten liksom, du ser ut som en riktig djuping. Fast snygg också förstås! *fnissar generat*.
  Hoppas matte kan njuta av goset fast hon är trött! Min matte har precis samma trötthetsproblem, så vårt fredagsmys är faktiskt i fara. Och då behöver matte ändå inte stå upp på jobbet!
  Vi hoppas att WordPressandet tassar på som det ska och att ni snart får allt som ni vill. Det ser jamarfint ut tycker vi, och så mycket lättare det har blivit att kattentera!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau men Frasse alla vi katter är väl i grund och botten filosofiska?? *fniss*
   Jag är rackarns avis på eran Lindström-teckning! Stora matte har varit ”Bonton”-fan i många år och faktiskt sparat de flesta bilder där han tecknat en liten katt…
   TassKram Wikki

   1. Väl jamat, jag är själv en tänkande katt, fast många kan miss-uppfatta mina sänkta ögonlock och ta det som ett tecken på att jag sover 🙂
    Måste fråga – är det bilder av en gråvit katt i sina bästa år? i så fall tror jag att jag vet vem han är…! 🙂
    Matte säger att Lindström är ett geni. Fast hon tycker att han kunde försköna henne lite mer ibland 😀
    Kramar och tassklappar

    1. Mjau, vi önskar ju oss en egen Lindström förstås – men att auktionera ut till förmån för katthjälp och katthem! Man kanske kan ta kontakt med Mäster själv att fråga…. Fast jag vet inte om jag vågar… *lite blyg*
     TassKram Wikki
     PS Nöjet med karikatyr är sanningen i det ofta kärleksfulla verket! DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *