BLIXT Insamling/auktion för Linnsen!!!

Vi är jätteoroliga för vår kära vän katten Linnsen, som inte alls mår bra… Nu har hennes matte, som verkligen redan innan har en smal ekonomi, räknat med att sälja allt löst hon kan hitta – t o m sin kamera – för att finansiera Linnsens vård. Hon sade ”Hellre två katter men utan en kamera att ta kort med, än kamera och bara en katt att ta kort på!” Om det nu ens kan räcka!

Linnsens matte har jobbat mycket tidigare för Örebro katthem och lilla Linnsen kommer också från katthemmet. Hon är född omkring 2004 och kom in genom polisen. Nu har hon och hittekattskompisen Frank sitt permanenta hem tillsammans sedan länge. Men söta Linnsen har inte varit sig lik på ett tag och vid ett första veterinärbesök konstaterades att hennes grumliga ögon fått flackande blick (nystagmus), hon har kräkts och var hängig. Nu har hon fått en spruta B-vitamin som ska pigga upp och på måndag ska nya prover tas.  Matte och lillhusse är så oroliga…

Linnsen är försäkrad, men behöver hjälp med de kostnader som går utanför försäkringen, och som kan bli stora…

Så här kommer en blixtsnabb Wikki-hjälpinsats:

1) Auktion!!!! Jag har fått ett jättefint nytt fårskinn av Nalle, så nytt att jag inte ens hunnit hämta paketet från postombudet, och det lägger jag nu till auktion! I paketet kommer också att ingå en katt-temugg med texten ”Det finns alltid plats för en liten katt!” och en kattbok! Bilder på detta kommer i morgon! Bud kan läggas i kommentarer här på bloggen och auktionen avslutas på onsdag kl 20.

Katten Alice har lämnat ett första bud på 700 kr! *svansdans*

2) Du kan lämna ett bidrag via Snuffefonden, märk det ”Linnsen”!
(Pengar som ev blir över får alltid ligga kvar i fonden och komma andra katter till hjälp.)

Tack för din hjälp! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “BLIXT Insamling/auktion för Linnsen!!!”

  1. Ni är ena underbaaaaaaaaaaaaaaaaare kattkompisar! Skinnet är ju osett för mig också, men Nalle brukar leverera pålitlig kvalitét, så det så!!!
   Bugar tacksamt, innan jag tassar till korgen för att natta!
   TassKram Wikki

   1. Skinnet är super jag lovar både för hundar o katter att gosa ner nosen i eller till husse o matte att fredagsmyyysa på.
    Nalle

    1. Mjau jag vet – jag har ju provtassat många skinn nu! Fluffiga och gosiga som en Wikki!
     TassKram Wikki
     PS Jag hoppas att jag sagt TACK så där högt och innreligt att jamet hörs ända till Klakebäck!??

  1. Ni är underbara! *bugar ödmjukt*
   Jag ska ordna över den slanten genast till Linnsen! Tack tack tack!
   NosPuss Wikki

 1. Vi håller tassarna för att lilla Linnsen återhämtar sig och blir en pigg kisse igen. Jag tycker det är helt rätt att Snuffefonden hjälper vår kompis.

  1. Mjau, det ska bli gott att ge den hjälpen, för Linnsens matte har hamnat just i den situation som fonden är till för. NosPuss Wikki

 2. Har inte råd att vara med i auktionen men sätter in en slant till Snuffefonden
  och hoppas att allt blir bra för Linnsen

  1. Tack ändå för din omtanke och gåva! Vi spinner kurrhealaing för Linnsen och hoppas på bra resultat hos veterinären på måndag…
   NosPuss Wikki

 3. Vi håller alla våra tolv tassar för att Linnsen kryar på sig och blir piggelin igen. Matte har satt in lite pengar åt Linnsen på Snuffekontot, men de ”syns” kanske inte förrän imorgon. Självklart är vi också försäkrade, och hittills har vi varit förskonade från sjukdom och olyckshändelser, men av andra har vi förstått att kostnaderna kan bli stora trots försäkring. Kurr och burr.

 4. Vi tassar också in på Snuffefonden, mjau, om ändå alla fick den vård de behövde utan att behöva oroa sig för kostnader. Håller alla tassar, klor och tummar för Linnsen!
  Kramar och tassklappar

  1. Tack snällaste vänner!
   Ni ska veta hur oerhört glada vi är att få er hjälpa att hjälpa andra! (Självfallet kommer vi att lägga med en liten peng själva också.)
   *spinner ödmjukt*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *