Det tar en stund…

…att vänja sig vid ett nytt bloggformat. Någonstans på vägen har jag tappat bort funktionen för att lägga in videofilmer – så alla sådana hamnar i ”utkast-lådan”…

Men nu börjar jag få snits på bildverktyget och jag är verkligen förtjust i dess funktion att kunna krympa bilder utan allt för mycket krångel. (Man får bara se till så att man inte krymper originalbilden och inte kan återställa den!)

Men våren innebär också en hel del annat: Stora matte är upptagen med trädgårsarbete och matte har just nu också mycket jobb. Och det ska deklareras! Det är den där sKATTEN som ska betalas, och varje år är den lika hungrig och ska ha en del av mattes och husses lön. Nova och jag är däremot sKATTbefriade – det är alla katter. (Förr fanns dock – fullt förståeligt – hundsKATT men den togs bort 1996.)

Auktionspaketet till Dui och Deco står färdigpackat men hann inte till posten idag – jag ber så väldigt mycket om ursäkt! Det tassas iväg på måndag!

Och Sörpingskatternas tavla är färdigskissad och grundad, nu skall motivet fixas till med lite detaljer, och bara färgen torkat ordentligt så det går att slå in den! Nyfikna? Ni får allt vänta!!! Husse Christer och Max och Måns ska få se den först!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det tar en stund…”

  1. Det är så mycket att göra nu! Men det känns lite lättare när det är varmt och ljust! Vi ska gå ut med matte och husse imorgon, vi längtar och hoppas på en massa kul saker att jaga och ett och annat grässtrå. Nosbuff

    1. Mjau, hoppas att det blir riktigt fint väder i morgon! Massor av tid för promenad!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *