Kvällspromenad

kite1

Jag ligger utvräkt över halva köksbordet och pustar belåtet efter en lång kvällspromenad – ute!

Äntligen hade vårstormsblåstarna mojnat så pass att det gick att gå ut, utan att man hängde i kopplet som en svart-vit kattpappersdrake!

Nova var riktigt modig idag och tog också på husse sele och koppel, så han kom ut lite! De gick faktiskt på busk-undersökning nedanför vår balkong och träffade en svart lurvig katt!

Själv gjorde jag noggrann kontroll av parkeringen där det grävts och joxats i flera veckor. Jag hade Stora matte (Som är här och hälsar på inför årsmötet på katthemmet i morgon) i mitt koppel och som ni vet är hon ju inget ess på att hitta hem igen, så henne måste man valla lite! Det gick bra den här gången! Jag visade henne var hon hade parkerat Landet-bilen, så att hon inte glömmer bort den saken…

valkyr

Som vanligt har Stora matte en massa påsar med sig, men det mesta ska till Katthemmet har jag bestämt! Vi har ju redan allt som behövs här hemma – nyskurad toalåda, full foderhink och en hel byrålåda med leksaker…

Det enda jag ville behålla av alla sakerna var ett ex av Kattstallets Almanacka som nu hänger på köksväggen. Skälet till att jag ligger på köksbordet är nämligen att då kan jag beundra mars månads bild av supersnygge Valkyr – ett mycket mycket tjusigare foto i almanackan än det ovan, dessutom…. *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kvällspromenad”

 1. Woohoo!! Vilken snygging – det är något visst med svart/vita män… Min egen man, Maurice, är röd/vit, stilig karl, han också, men… *spinner, det här är ögongodis!

  Ni är duktiga som vallar människor, så där! Vi gillar INTE att ha människor i sele. lillie säger att hon får skämmas över oss pfffft! Att vi är mer ålar än katter… PFFFFT!

  Ha en skön fredagskväll! Katthemskissarna kommer att bli jättelyckliga över alla presenter!!
  nosgos, buff, gottisar och sånt
  Kajsa

  1. Mjau, vi tar ut våra människor så ofta vi kan – de mår bra utav det! Matte är verkligen koppelvan numera och jag kan ha henne i ett 5meters rullkoppel, väldigt smidigt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *