”Making bread”

makinbread
…är det engelska uttrycket för det vi kallar att ”mjölktrampa”… Visst låter det mysigt och visst kan man förstå den målande beskrivingen?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “”Making bread””

  1. Mjaaaa,det är det där ”Gossetrampet” som är min massage på morgonen från vår Goe,som jag bloggat om *thihii*…..
    Såå sött /Jam & Kram från oss o goa Vår ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *