MISSuppfattning

Jag läser en bok med många vackra kattcitat och funderar på om inte människors fantasi spelar dem spratt emellanåt? Hör här:

Beverly Nichols:

Man bör minnas att katter är djungelvarelser
och att skenet av skogseldar lyser i deras ögon.

Mjau, visst låter det vackert och magiskt?

b18

Men evolutionen har mer hämtat kattens ursprung ur den torra mellanösternöknen och bergig vildmark som är föga likt det vi tänker på som ”djungel”…

Dessutom – lysande kattögon? Reflekterande, det är vad de är…

Men Nova påstår att hon VISST har en tiger i sitt släktträd, så det så. Det syns ju!??! Och jag ser mer ut att vara släkt med en fet sådan här, påstår hon:
skunk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “MISSuppfattning”

    1. Mjau, det finns katthem som hjälper till att ordna platser för sådana katter – men gör det i det tysta, just bara för att det är en så hotbelastad verksamhet och ofta måste göras väldigt diskret. Det är verkligen tragiskt att det ska behöva vara så! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *