Rafael – en lycklig historia…

Det var i augusti 2010 som Karlskoga-Kuriren skrev en artikel om katten som länge gått på driven utan att någon brytt sig och lyckats skala av hela sin päls i ett enda stycke på en balkong i jakten på mat och någonstans att komma in – som tur var hos en vänlig själ som verkligen också engagerade sig – så räddades missen till ett nytt liv!

rafael5

Den sorgliga bilden av kattens pälsstycke i tidningen fick mig nämligen att skriva här på bloggen om honom och då äntligen började det finnas en räddning utstakad! Underbara Klosterkatterna i Otterbäcken erbjöd sig att ge den stackars katten ett hem, bara den fångades in! De hade bara ETT VILLKOR: Att katten skulle döpas till Rafael!

Örebro Katthem ställde upp med hjälp och fälla – och den 18/8 var Rafael infångad!  Två dagar senare fick han åka på kastrering och märkning och den 29e augusti gick flytten till nya hemmet!
Och här på Klosterkatternas egen blogg kan ni nu se resultatet: En vacker och lycklig liten yvig kattkille, kärleksfullt omhändertagen boende i ett hem fullt av lekkamrater, alla katter som räddats på ett eller annat sätt av sina hjärtegoda mattar!

Tänk om alla hemlösa katter kunde få det så bra???
Så gör det i dag: STÖD DITT LOKALA KATTHEM!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Rafael – en lycklig historia…”

  1. visst är det en härlig historia ur verkligenheten, och Rafael, måste verkligen tro att det finns en Gud, som fått komma till Klosterkatterna, och få kompisar, mat och värme, samt Kärlek, inte minst, efter att ha levt som hemlös i misär så länge, är så glad för detta lyckliga slut för underbara vackra Rafael

  2. Ja, ibland sker ett under. Jag har själv sett under ske i samband med Klosterkatternas mattar. Bättre hem kan en liten kisse inte få.

    1. Mjau, somliga människor omges av Underverk, både stora och små!!! Det gäller visst dig också, Kattson! ? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *