I kväll är det dags!

Spika plats framför tv:n i kväll kl 21 och välj kanal TV3 för att se ”Världens Bästa Hotell” – så får du träffa Johanna (Som gjorde min fina auktionstavla!) och hennes vänner! Jag lovar att det kommer att bli en timme med goda skratt och glädjetårar!

hotell1
Så här såg det ut när Stora matte var på smygvisning av programmet på Eskilstuna Teater i torsdags – här står alla huvudrollsinnehavare på scenen efter visningen och ser väldigt chockade och överraskade ut… Om ni hänger med och ser alla programmen i sju veckor framåt på måndagskvällar, så kommer ni också att få veta varför!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *