Vackra bilder

specialbydizzzydartdblfv
Vill du tillbringa kvällen med att njuta av spännande och vackra bilder – både foton, teckningar och målningar – så är DeviantArt ett fantastiskt forum att leta i! Skriver man ”Cat” i search-rutan så får man just idag bara 2 854 513 bilder att bläddra mellan…
blackwhitecatbyelforasdbmnb

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Vackra bilder”

  1. Tack för tipset! Hittar hur vackra och inspirerande bilder som helst!

    Det är svårt att förstå att så vackra djur kan bli övergivna och skänkas bort. Jag tjatar på matte att hon ska börja med sitt projekt: att måla minst en tavla att auktionera ut till förmån för katthemmen. Kanske du kan hjälpa till med en auktion i så fall? Du har ju sån koll på detta!

    1. Mjau, auktionigheter är jag TassBra på! Och tjusiga tavlor är alltid bra att ha – i synnerhet med fina kattmotiv! *spinner* Men säg till matte att invänta bästa inspirationen och ta skapandet i sin egen takt! Bra konst har inte bråttom! NosPuss Wikki

    1. Gör det! Kurr! Det kommer ju nya saker där hela tiden så det är en mysig sida att kika på lite då och då! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *