Tummen upp-katten!

Det är nåt visst med svarta katter, eller hur?

(Jag gissar att Nikita och många fler nickar instämmande mjau!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Tummen upp-katten!”

 1. Det är jättespeciellt med svarta katter. Det säger mamma alltid till oss. Trots att vi inte kan göra tummen upp 🙂 Men vi är jättebra på ’tails up’. Speciellt när vi ska få godis…..

  Nosgos från oss lyckliga svarta
  Chanda o Pumba

  PS
  Sullivan är speciell han också – fast inte svartspeciell.

  1. Mjau, jag kan också tails up! Håller på att försöka lära mej ”TassFive”… NosPuss Wikki

  1. Mjau, undrar hur han lärt sig att göra tricket liksom på kommando!? Coolt! =^:^= NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *