Evas katthem och Skat-Anns vackra foton

hairboll
Den här röda skönheten kom in till Evas Katthem i Stenum, Skara helt nyligen och döptes till Hairball! Fotograferat har min mysiga kattvän Skat-Ann från Kullen gjort och jag har länge lovat henne att skriva om Evas Katthem, nu blir det äntligen av! Nu måste jag visa lilla Babben:
babben
Inte så svårt för er att förstå varför jag visar den här vackra tjejen, eller hur? Hoppas att hon snart hittar sina egna människor!!! *fniss* och jag gillar ett katthem som kan döpa en kattunge till ”Electra von Morr”!

Du kan stödja katthemmet t ex genom att köpa fina kattbäddar:

bddar
Eva Hellqvist driver ett katthem i litet men nybyggt och fräscht format. Det finns en karantän och härligt ljusa rymliga burar. Alexej, som vi känner från HitteKatter hjälper till med att sköta skyggisarna. Och ni vet ju: Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR katthem som ger skyggisarna en Äkta Chans!!! Så stöd Evas Katthem! Finns även på FaceBook! Maffiga Daffy vill också hitta ett hem:
daffy

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

29 reaktioner till “Evas katthem och Skat-Anns vackra foton”

 1. EEEVA!!! En stoooor guldstjärna till henne och katthemmet! Vilka vackra kisekompisar! Tasskramar

 2. EEEVA!!! En stoooor guldstjärna till henne och katthemmet! Vilka vackra kisekompisar! Tasskramar

 3. EEEVA!!! En stoooor guldstjärna till henne och katthemmet! Vilka vackra kisekompisar! Tasskramar

 4. EEEVA!!! En stoooor guldstjärna till henne och katthemmet! Vilka vackra kisekompisar! Tasskramar

 5. Matte tycker Hairball var jättesöt !!!
  Fin sida Evas Katthem har tycker vi båda 🙂
  Finfina kattsängar , men matte påstår att jag ändå aldrig lagt mig i en sån ?!
  Hon säger att jag är en soffpotatis , vad nu det kan tänkas vara ?!

 6. Hej, vad kul att ni skrev om katthemmet! Hos oss avlivas inga friska katter och skygghet är ingen sjukdom…
  Alla katthem kunde jobba som vi gör. De tama hemlösa katter kommer till katthemmet och skyggisar till jourhem där de i egen takt kan bli tamare. Att avliva en katt för att den är rädd för oss människor är fruktansvärd och maktmissbruk.
  Genom gruppen: Skaras hemlösa katter på Facebook når vi många och kan förmedla kunskaper om skyggisar och TNR.
  Kramar till er alla:)
  Alexandra/Alexej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *