Önskar att jag kunde japanska!

jap

Om det är någon plats i världen där en katt vördas – så är det i Japan… Och tassar man runt på internet som jag ofta gör, så kan man inte undgå att hitta underbara bloggar därifrån med foton på sagolikt vackra eller gåtfulla katter – men begriper jag ju bara ett enda katt-tecken neko – och med det kommer man ju inte så långt!

jap1

Den här läckert tecknade katten skulle jag ju vilja veta namnet på!??

Sett från svanshållet så ser hon ut som en fluffig sköldpadda – men från noshållet ser det ut som att någon tagit vit färg och målat över henne upptill – men missat några fläckar här och där!

jap2
Här hittar du bloggen, och massor av fina kattbilder!  ?
jap3
(Lite åt andra hållet får det mig att undra om  någon i en annan världsdel sitter och sparar Wikki-bilder från min blogg och undrar vem jag är??! *blink*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Önskar att jag kunde japanska!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *