Vilken ToppenDag!

Tidigt i morse skickade jag matte och Stora matte och min Flat Wikki till Conventum Arena och den stora kattutställningen, och kom inte hem igen förrän sent på kvällen. De hade fyllt hela hallen med lådor med lotterisaker och jag gjorde ett tappert försök att få följa med:img100
Tyvärr, det MISSlyckades!

I alla fall hade jag gett dem i uppdrag att göra sitt bästa för att representera KattHemmet i Örebro och det tror jag de skötte bra, för insamlingsbössan skramlade bra och lotterikassan hade också  fullt av skrammelpengar! I morgon är det dags igen!img1012
Och då ska ni hålla tummarna, för då ska fina Sören Fernström visa upp sig! Han har varit på visit idag som inneboende i Nalles monter och fått massor av beröm för fin nosföring! Massor av härliga bloggvänner och hittekattervänner har också hälsat på, och vänliga monterfolk har skänk superfina saker till lotteriet och till katthemmet! Mer bilder och reportage kommer i morgon!

Fast en sak hände som gör mig lite ledsen… En trevlig broschyr delas ut med information om Örebros katthem. Men det känns lite trist att sedan se den så här:
img102
Kastad på golvet smutsad och trampad på… Man funderar ibland om det är så vi hittekatter ses av somliga – som värdelöst skräp?! Det är därför jag höjer tassen! Vi katthemskatter kan också få pris på utställningar! Vi hittekatter utan stamtavla har också rätt till ett värde och samma status som en raskatt! Vi är alla Katter! Mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

40 reaktioner till “Vilken ToppenDag!”

 1. jättekul att ha varit på plats o sett både dej o sören…en lång o kul dag… hoppas vi ses snart igen…

 2. Kul att höra att det gick bra med lotter och allt vad det nu var. Husse hoppas att den som kastade broschyren och trampade på den, ska få minst två veckors dåligt samvete och en förkylning.

 3. Du såg ju ut att passa utmärkt i väskan! Hoppas att det blir massor med pengar till katthemmet idag. Spännande att matte och Stora matte har träffat så många av våra kompisars mattar och hussar. Nosbuff

  1. Jag fick ju ändå inte följa med. Så jag lämnade massor av fins pälsbollar i väskan istället! NosPuss Wikki

 4. Hmm,en sån fin broschyr trampas inte på,den plockas upp varsamt // Jam & Kram från oss i ?

  – Alla katter har samma värde för oss här Håller mé önskar att alla skulle tassa dé –

 5. Bra talat! Vi är på väg till kattmässan nu för att tömma sparbössan i katthemmets bössa! 😀

  1. Oj, var det DÄRFÖR det var så väldans mycket pengar i katthemsbössan i lördags!??? *storögd* Tack så innerligt! *spinner* NosPuss Wikki

 6. Bra jamat! En katts värde följer inte av att den kan få pris eller har en stamtavla, utan helt enkelt av att den är en katt. Och inga katter skall behandlas illa (och inga andra djur eller människor för den delen heller).

  Nosbuffar från Ludwig (från Kattstallet i Åkeshov) och matte Nina

 7. Kan inte annat än att hålla med Sippo. Men förkylningen skulla hålla av sig resen av förövarens liv.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *