Rapport från Örebro

Matte och Stora matte bara flänger och far! Idag hann vi inte ens tassa ihop de sedvanliga dagliga blogginläggen tillsammans, för de skulle på Marknad. Plus iväg och handla mat. Och åka till katthemmet ihop med Nalle… Tror ni att jag fick följa med? De smet t o m iväg på en date med Nalles snygga långsvansade Sören som bor på hotellrum jättetjusigt i väntan på utställningen!

Fast vi kanske ska ta det från början… Ibland måste människor ju fixa så mycket, bara för att må bra. En viktigt sak hände igår, och det var att följa mattes mormor på ett sjukhusbesök. Mormor ska åka på något konstigt som heter ”strålning” och det gör matte och Stora matte bekymrade. det var i det läget jag tröstkattade… Ja, jag låg faktiskt och höll Stora matte, som sover kvar hos oss, i tassen nästan hela natten. Mjau, min kollega Herr Tass höll så klart mormor i tassen också – vi lämnar ju inte våra människor i sticket!

Så i morse tassade de upp jättetidigt för att ge husse skjuts till jobbet. När Stora matte ändå är här så leker hon taxi och på det sättet får husse sova 40 minuter längre, vilket är mycket för en husse som skyfflat 2½ ton varor under dagen.
img_4
Nästa vända var att matte skulle till optikern för synkontroll, och då passade de på att hälsa på vid Nalles och Lasses marknadsstånd på Stora Torget, mitt i smeten av marknadsknallar. Det står en insamlingsbössa där bland alla varorna och kan ni gissa vad det står på den? *blink*

Och när Nalle ändå var i Örebro så givetvis att det ingick att hälsa på KattHemmet  då en sväng… Mer rapporter kommer i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Rapport från Örebro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *