Problem med hårig mus?

Mjau, min tassDator är kanske inte världens modernaste, och inte tillbehören heller – men det duger åt en BloggKatt! Dock har jag ett problem: Hårstrån i musen!imgb211
Mjau, i datormusen – vad trodde ni?! De orsakar att något inre liv plötsligt aktiveras i denna lilla tingest och rätt som det är kilar muspekaren iväg just som man ska knappa på något – och klickar på helt fel ställe… Först trodde jag att min dator kapats av någon hacker, men det var ett alldeles för planlöst agerande ens för det! Tänk vad lite Wikki-pälsstrån kan ställa till med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Problem med hårig mus?”

  1. Inga problem med katthår i musen här inte , men problem med päls i tangentbordet 🙂
    Åh husse har stora problem med att jag lyckas peta ner päls i filtret i hans akvarium 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *