Hindersmässan!

I dag ska jag skicka Matte och Stora matte på den stora marknaden Hindersmässan i Örebro: En massa knallar står ute i kylan och säljer allt från stelfrusen kola till hemstickade ullvantar!

Rapport kommer i kväll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Hindersmässan!”

  1. Tror du det finns nån knalle som saluför hemkokta Dentabits? Om-nom-nom!!! I så fall ska vi skicka ut tjänstehjonet!!!

  2. Mjau, vilka tappra mattar du har Wikki! Ut och handla i den här kylan. Å stackars alla knallar som måste stå stilla där hela dagen. Hoppas de inte förfryser sina tassar.

    Nosgos
    Sullivan

    1. Mjau, jag vet att knallejobbet är tufft – de är påklädda allesammans så de ser ut som michelingubbar tre gånger om! Och stor pälsmössa med öronlappar går åt! Örebrokylan går dessutom alltid genommärg och ben, det är en fuktig rå kyla. -5 här är värre än -20 i Jokkmokk p g a det! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *