Till i sommar…

sleepingangelcat

En sådan här skulle jag vilja ha att ställa ute på Landet i sommar, under tårpilsträdet… Det där fridfulla leendet påminner så om en av Änglakatterna som vilar där under det vackra trädets grenar!

Och så drömmer mina Tassar om sommargräs just nu…
b15

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Till i sommar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *