Tack för awarden!

För flera dagar sedan fick min matte och Stora matte tillsammans den här awarden av mina kära vänner KlosterKatterna:

pepparaward

Det är en Stor Ära att få denna award, och motiveringen för det lyder: ”Wikkis Stora matte och Lilla matte. De betyder så mycket för matte och gammelmatte och de värderar deras vänskap oerhört högt.”  Eftersom det är jag som har en blogg så har mattarna bett mig att tacka så innerligt – de tycker ju att vänskapen är ömsesidig och dyrbar!

Så ska man skicka awarden vidare enligt följande regler: Nu är det meningen att awarden skall lämnas vidare till fem andra bloggar som betytt mycket i form av pepp, stöd, uppmuntran och vänlighet! Mjau, det var ju inte helt enkelt att välja mottagare och egentligen vi (Mattarna och jag) ju ge awarden till varenda bloggkatt – vilket snudd på nästan skett med rundgången på våra kompisars bloggar… Men här kommer, efter lite begrundan, våra fem, alla har dock inte bloggar – och utan inbördes ordning:

Max och Måns husse – (Får den av oss också!) för att han med kärlek gett hem åt två härliga kolonikatter och låter oss dela deras vardag i så underbara och inspirerande bilder och filmer. Tänk vilket paradis Max och Måns fått komma till med möss och frihet!
maxmns1

Min Husse Silver – för ständigt stöd till Matte och oss katter, dygnet runt, med Kärlek, Doftande Strumpor och Förvirrade Maträtter! Och Grattis, inte bara till awarden utan till jobbet och alla de nya musklerna som du buffat på dig tack vare det! Mjau, Nova, ja då det är din Husse också, framför allt Din, hur kunde jag glömma det?

Till Annmi vill vi också buffa över en award, för hon är tillsammans med sina missar Jippi, Mynta och Goe den mest stöttande och peppande vi kan tänka oss i hela BloggVerket! Det finns ingen som slår henne ifråga om att ALLTID – varje dag och till nästan varenda bloggare – komma med uppmuntrande TassStöd!!! Tack Annmi!

imgb210

Och så har vi vännen B, som anonymt men brinnande stöder katter och katthjälp, och är en ovärderlig resurs av goda råd och kattliga kunskaper. Sammantaget har hon nog räddat fler katter än jag kan räkna, men gör det i det tysta, på sitt sätt – skjutsar och hämtar och ställer upp, fast ekonomin är knapp. Tack för att du finns för oss! Och tack för julblomman, den är så här fin fortfarande!

Så slutligen vännen Nalle, som skänkte det fina fårskinnet och halsbandet till förra auktionen, och som stöttar också massor av katthjälp åt alla håll. Nu vet jag att Nalle kommer både till Hindersmässan i Örebro (Stora Torget 24-29/1 kommer hennes marknadsvagn att vara på plats!) och till NERKs kattutställning med monter samt visa upp vackre Sören! Och vet ni vad Nalle skriver i mail? Detta: Om ni nu fixar en bra reklamskylt med stor text att ni finns på Kattutställningen så sätter vi upp den vid vårt stånd. Gärna också den där fina ”Idag räddade jag en människa” Så kanske folk smälter och stoppar lite pengar i Bössan som denna marknad går till behövande i Örebro och Eskilstuna. Visst är det givet att Nalle är värd sin Award!!!!

hart11

Tack alla – ni som ger och sprider glädje med denna Award, och ni som får den, för att ni är de ni är!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “Tack för awarden!”

 1. Tackar så mycket!
  Nu blev vi alldeles röda om nosen.
  Så länge som husse inte jagar oss med antibiotikatt, så har vi det helt underbart.
  🙂

  Nosbuff till er!

  1. Mjau men ibland måste man bara ha antibiotikatt och då gör ju människorna det av omtanke – fast kunde de inte uppfinna ett som smakade småfågel eller marill?! TassKram Wikki

 2. Tackar så mycket!
  Nu blev vi alldeles röda om nosen.
  Så länge som husse inte jagar oss med antibiotikatt, så har vi det helt underbart.
  🙂

  Nosbuff till er!

  1. Mjau men ibland måste man bara ha antibiotikatt och då gör ju människorna det av omtanke – fast kunde de inte uppfinna ett som smakade småfågel eller marill?! TassKram Wikki

 3. Tackar så mycket!
  Nu blev vi alldeles röda om nosen.
  Så länge som husse inte jagar oss med antibiotikatt, så har vi det helt underbart.
  🙂

  Nosbuff till er!

  1. Mjau men ibland måste man bara ha antibiotikatt och då gör ju människorna det av omtanke – fast kunde de inte uppfinna ett som smakade småfågel eller marill?! TassKram Wikki

 4. Tackar så mycket!
  Nu blev vi alldeles röda om nosen.
  Så länge som husse inte jagar oss med antibiotikatt, så har vi det helt underbart.
  🙂

  Nosbuff till er!

  1. Mjau men ibland måste man bara ha antibiotikatt och då gör ju människorna det av omtanke – fast kunde de inte uppfinna ett som smakade småfågel eller marill?! TassKram Wikki

 5. Niger djupt och tackar för detta. Måste vara lika fint som Nobelpriset.
  Skall se om jag kan vidarebefodra denna utmärkelse. Självklart blir det en retur till er, till alla Katthem i hela Sverige. Till alla som kämpar ute med Kolonikatter och en X-tra stor till alla som värnar om Skyggisar.
  Sist men inte minst till lena som drog igång Hittekatter i fokus.
  Tack och kramisar.
  Nalle

 6. Wiiiiiiiiiiiiiiii…Tack såå ?-ligt & vad fiiint du tassar om oss Blir ju *nosgenerad* ju….
  Gulle dig / Jaaaaaaam Kraaaaaaam & NosePûssar!!!!

  1. Mjau, men jag hinner ju inte alltid vara lika snabb med alla kommentarer och svar – men ni och matte är ALLTID så medbuffande, och det är ett uppsKATTat stöd! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *