Korsa en katt och en slinky…

Varför måste man göra saker på det vanliga tråkiga sättet?
https://youtu.be/gD_yb0dgIT8

Undrar du vad en slinky är? Det är en klassisk leksak i form av en spiralfjäder som kunde gå nedför trappor av sig själv… Långt före de digitala leksakernas tid!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Korsa en katt och en slinky…”

  1. Nej varför göra som alla andra! =)
    Man har inte roligare än man gör sig! =)
    Härligt att kunna se det små guldkornen i livet!

    1. Mjau – exakt. det är som att bygga snögubbar eller blåsa såpbubblor fastän man är vuxen – fanTASStiskt kul och förnöjsamt! *blink* NosPuss Wikki PS. Undrar om såpbubblor fryser i fall man blåser sådana när det är riktigt kallt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *