Det är något med katter och dörrar…

Framför allt är katter oftast på FEL SIDA om dessa! Det vill säga att katter som är inne vill ut och vice versa. Helst samtidigt!

Om inte annat skall sagda dörr föredragsvis vara ÖPPEN! Gärna året om, oavsett om det är en ytterdörr, innerdörr, garderobsdörr eller skåpsdörr. Allt som en stängd dörr kan tänkas dölja är alltid föremål för en katts nyfikenhet!

Följande dörrar befinner sig hos bloggvännen Sippo och hans kompis Tindra respektive hos våra vänner Stationskatterna:
ls3  ls4
Ser ni ur kattisk synvinkel något FEL på dessa dörrar?! Hm, jag anade väl det!

Nå jam, jag har också hos mina vänner Klosterkatterna hittat en tänkbar metod att få människor som stänger dörrar att tänka om: Kanske att följa detta exempel på dörrstängande! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Det är något med katter och dörrar…”

  1. Matte känner sig lite avslöjad. Det kan hon gott göra, för vi har jamat om för henne att säkerhetskedjor bara ska sitta på ytterdörrar. Undrar om man kan få anmäla sig till en kurs i dörröppnandets konst hos katten Kajsa? Kurr och burr.

    1. Fniss – eller som katten Skimmer som bodde granne med oss i ett jourhem – han kunde öppna både dörrar och fönster! Den jourmatten blev tvungen att skruva bort fönsterhandtagen och låsa dörrarna! *fniss* TassKram Wikki

  2. Dörrar?? Hmm mja det är alltid kul när matte öppnar till sitt lilla privata datarum…och när toadörren e öppen…annars tycker vi att det ör ok hur det än e me dörrar, ingen big deal om man så säger, vi e vana vid att det kan finnas stängda dörrar…..hehe men jamarns va kul det e att dundra in hos lille husse och buffa honom ordentligt i ansiktet! Särskilt kl 6 på morronen….fnissjam!

    I och B

    1. Mjau ansiktsbuffar är toppen, det har jag lärt mig nu efter långt om länge! Det tog tid men å vad gott det känns att få sätta in en pangbuff med hela kroppstyngden bakom! När får vi se bild på fina missar utvikta på en skinnfäll då?!! *fniss* TassKram Wikki

    1. Mjau Sippo, rekordet jag just hört om det var en matte som trätt ett långt kvastskaft genom handtagen på alla fyra underskåpsluckorna i sitt kök för att få ha dem i fred?! Odemokattiskt, det är vad det är! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *