Lite sovmorgon…

img_b19
Idag ska jag ha lite sovmorgon! Sedan kommer jag att kika om det är dags att avsluta eller puffa mer för auktionen… Men nu tänker jag somna om! (En gammal ryggsäck är en av mina favoritsovplatser fastän det är som att sova i en skidbacke!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lite sovmorgon…”

  1. Mjau, det är så härligt när man hittar den ultimata sovplatsen. Mattar och hussar förstår inte alltid vad vi ser hos knöliga ryggsäckar och kantiga kattonger. Det är bara vi katter som vet hur mysigt det är 🙂
    Tassklappar

    1. Mjau det handlar helt enkelt om att kunna ”vila i sig själv” – det är lite zen över det! Att slappna av var som helst, hur som helst, och njuuuuta av det! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *