Det kallar jag svans!

Lennifer har något Extra:

svans2
Hon har nog den maffigaste svans jag skådat! *flämt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Det kallar jag svans!”

  1. OJ! WOW! Den är minst fyra gånger så stor som Lisens, när hon reser ragg! Wow vad cool 😀

  2. Mmmm se jag gillar bamsesvansar….men ehh jag ska be matte maila en bild till dej på MIN svans…
    Tror jag kan tävla med denna vackra kisse om världens maffigaste svans…men visst är den vacker! Myyss

    Stort svansvift

    Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *