MässKatten Wikki…

fick komma med på Stockholms Katthems exklusiva blogg också:
mss2
Tack så hjärtligt!  ?  ?  ?  ?  ?

(Och ser ni, jag är med i trippelupplaga på fotot – en bit av mitt porträtt skymtar uppe till höger också! Är det att vara LinsLusKatt??!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “MässKatten Wikki…”

    1. Men jag är ju bara en liten katt som bloggar… *suck* Tänk om jag kunde ha varit en Tiger? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *