Katter i Okami

okamistylecatbyfrostpebble2

Okami är ett spel som finns för Wii och Playstation. Karaktären Okami är en vacker vit varg – men i spelet finns roliga sidofigurer i form av sköna katter!

Det i sin tur har gett upphov till en mängd Okami-inspirerade katteckningar som jag gillar, Okami Warrior Cats, som framför allt går att hitta på Deviantart.

okamiwarriorcatsbymoonsongwolf

Hmmm… Undrar hur det skulle se ut om jag tecknades i Warrior Cat stil?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *