Metrobloggen haltar…

bekl
bekl1

Det här meddelandet har dykt upp allt oftare de senaste dagarna, så jag hoppas att man inte plötsligt upptäcker att hela bloggen försvunnit…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Metrobloggen haltar…”

  1. Oj då 🙁
    Men…Det borde ju gå att göra en Backup som i blogger!??
    Då har du säkrat bloggen,detta gör jag varje Månad / Jam & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *