Jul- och nyårskorten…

Inser så här en bit in i januari att ett inlägg som skulle visa några fina kort som jag blev väldigt väldigt glad för, och tänkte visa redan för ett par veckor sedan, det hade inte ”publicerat” sig som jag tänkt – så det får komma nu:

wikkis_julkort
Här är två ljuvligt vackra julkort som Jippis, Myntas och Goes matte Annmi skickade! Verkligen fina! Jag önskar att jag var lika bra på att göra sådana här – men också rörd att få dem!
wikkis_julkort_
Och så fick jag ett tjusigt Nyårskort av Sören MarknadsKatten också:
sren7
Tack mina vänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jul- och nyårskorten…”

  1. Du éla fööör go Wikki…
    Detta är ju Qp som det heter & lätt att göra 😉

    Gooooooooooo’ fortsättning på 2011 /Jam Kram & NosePûssar!!!

    1. Mjau, Annmi säger att det är nåt som heter QP, jag vet inte riktigt vad det är! Men fint är det! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *